Top 5

Montagemateriaal

Als u zonnepanelen heeft wilt u ook dat deze stevig en goed bevestigd zijn op uw dak. Bij een storm of flinke regenbui moeten de zonnepanelen niet beschadigd zijn of naar beneden vallen. Met de juiste materialen kunt u zonnepanelen beschermen en op de correcte manier bevestigen. U hoeft zich dan geen zorgen te maken om uw veiligheid en de werking van uw zonnepanelen. Montagesystemen voor zonnepanelen hebben een lange levensduur net als zonnepanelen zelf. Om de montagesystemen goed te bevestigen zijn er speciale bouten en moeren verkrijgbaar. U kunt de zonnepanelen nog afdichten met speciale kit.

Juiste montagesysteem zonnepanelen

Het bevestigen van zonnepanelen vergt kennis en geduld. U kunt bij onze partners verschillende soorten montagesystemen bestellen voor zonnepanelen. Op welk soort dak u de zonnepanelen wilt plaatsen, bepaalt deels welk systeem geschikt is. Voor het bevestigen van de materialen heeft u vaak geen extra gereedschap nodig. Het is aan te raden om niet zelf onvoorbereid aan uw zonnepanelen te gaan klussen. Laat werkzaamheden die u zelf niet kunt verrichten altijd uitvoeren door professionals.

Montage zonnepanelen

Voordat er daadwerkelijk zonnepanelen worden geïnstalleerd kijkt een expert met u naar de mogelijkheden. Er wordt gekeken naar de hoeveelheid zonnepanelen die mogelijk zijn op uw dak en naar de zonne-installatie zelf. U kunt zonnepanelen ook plaatsen op bijvoorbeeld uw schuur. Bekijk alle montage mogelijkheden op de website van onze partners.

Terug naar overzicht