Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cim1e/domains/zonne-energie-info.be/public_html/index.php on line 93
Zonnepanelen laten plaatsen? | Zonne-energie-info.be

Zonnepanelen

Denkt u erover om zonnepanelen te laten plaatsen? Dan komt u op het juiste moment! Zonnepanelen zijn de afgelopen jaren alleen maar goedkoper geworden! Ook zijn de zonnepanelen technisch steeds beter geworden en zijn zij voorzien van een minder opvallend uiterlijk. Kortom: de ideale tijd om te kopen!

Zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen kunnen op veel verschillende daken geplaatst worden. Er moet wel minimaal 6m2 dak beschikbaar zijn. Zelfs op rieten daken is het mogelijk om zonnepanelen te plaatsen. Het beste is om zonnepanelen onder een hoek van 36 graden te plaatsen. U profiteert zo optimaal van uw zonne-installatie. De ideale hellingshoek verschilt per land. Dit heeft te maken met de afstand tot de evenaar. Hoe dichter een land bij de evenaar licht, hoe platter de zonnepanelen kunnen worden geplaatst op het dak. Een zonnepaneel is zo opgebouwd dat het tegen alle weersomstandigheden is beschermd. Bij een flinke onweersbui of bij vorst hoeft u zich dus geen zorgen te maken. Zolang de zon schijnt doen zonnepanelen hun werk. Het maakt hierbij niet uit of het vriest en de zon schijnt of dat het 25 graden is.

Aanschaf zonnepanelen

Wilt u graag zonnepanelen laten plaatsen? Dan raden wij u aan om de aanvullende informatie te lezen op onze website. Het plaatsen van zonnepanelen lijkt heel eenvoudig maar specialistische kennis is toch een vereiste. Wanneer zonnepanelen worden geplaatst door een bedrijf met vakkennis bent u verzekerd van goed werkende zonnepanelen. Omdat een zonne-installatie een grote investering is kijken wij graag met u naar de mogelijkheden.